Van maandag 5 tot en met donderdag 8 maart lopen de waterscouts, wilde vaart en loodsen de jaarlijkse jantje beton collecte in het kleiweg kwartier. Zaterdag 10 maart gaan wij met z'n allen collecteren in de stad. Mocht er dus deze week 's avonds bij u aangebeld worden doe dan vooral open of kom zaterdag langs in de stad en bezorg ons een mooie opbrengst!

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte halen we geld op waarvan de helft naar de clubkas van de scouting gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer mensen, meer kunnen spelen.

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij onze speciale aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!