Functie binnen de groep: Teamleider Bevers

Over mij:

Sommige gaan met een storm graag uitwaaien op het strand. Ik draai liever een dynamische opkomst met een kolonie stuiterende bevers!

Ik ben Chris, teamleider van de bevergroep en hier beter bekend als Professor Plof. Als professor neem ik de bevers graag mee op avontuur. Hierbij ontdekken we de wereld op een veilige en gecontroleerde manier. En leren we dat iedereen gelijkwaardig is maar andere sterke punten heeft. Door samen te werken leren en doen we dingen die anders al gauw als “moeilijk” bestempeld worden.

Vaardigheden leren is mooi meegenomen. Het draait uiteraard om het plezier. Daarom zorg ik er natuurlijk ook voor dat mijn favoriete activiteiten voldoende zijn opgenomen in het programma. Zo de staan de bevers niet voor niets bekend om hen kampvuurtjes!

Toen ik 10 jaar was ben ik bij een andere scoutinggroep gestart als waterscout. Na vele avonturen op, rond en in het water ben ik beverleiding geworden. In mijn laatste jaar op deze groep combineerde ik dit met een rol als Waterscoutleiding. In 2014 ben ik lid geworden van deze geweldige groep. Hierbij heb ik direct de functie van teamleider op mij genomen.

Naast mijn activiteiten op scouting volg ik de opleiding Civiele Techniek aan de TU Delft. En ben ik een druk bezet man op de dansvereniging.