Nieuwe foto's online!

Afgelopen weken zijn er weer nieuwe foto's gepost op de website.

ZO kun je de belevenissen van de welpen op hun Hemelvaartskamp hier bekijken en de kiekjes van de 24-uursrace waar de waterscouts, wilde vaart en leiding aan mee deden zijn hier te vinden.

 Kom je een foto tegen die je super leuk vindt en zelf als achtergrond wil op je telefoon, laptop of wat je maar kunt verzinnen? Dan kun je heel eenvoudig de foto downloaden door op de details van de foto te klikken, veel plezier!

Nieuw hekwerk voor het clubhuis van de bevers en welpen

Begin dit jaar heeft onze groep ook last gehad van de storm, zo is onze enorme populier omgewaaid, gelukkig niet naar de kant van het clubhuis. Ondanks we geluk hebben gehad, moesten er toch de nodige dingen geregeld worden. Zo heeft de gemeente Rotterdam de boom voor ons opgeruimd en is op zaterdag 14 april het compleet beschadigde hekwerk vervangen voor een heel mooi nieuw gaashek waar we de komende jaren weer mee vooruit kunnen! Benieuwd naar de foto's? Lees meer!

6 januari het nieuwe jaar in met de Cornelis Tromp!

Beste leden en ouders/verzorgers,

Allereerst uiteraard de allerbeste wensen voor 2018! 

Zoals gebruikelijk zullen we het jaar starten met de gezamenlijke nieuwjaarsopkomst voor alle leden. Op zaterdag 6 januari verzamelen we vanaf 13.45 uur op de Strekkade 33a. We willen jullie dringend verzoeken om uiterlijk 5 voor 2 aanwezig te zijn, zodat we echt om 14.00 uur kunnen beginnen! We zullen om ±16.00 uur klaar zijn met het spel en hopen dan iedereen te kunnen verwelkomen op de aansluitende nieuwjaarsreceptie, waar we met elkaar het glas heffen op een nieuw succesvol scoutingseizoen.

Mocht je om wat voor reden dan ook verhinderd zijn voor het spel? Vergeet je dan niet op tijd af te melden bij je eigen teamleider, zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens de voorbereidingen van het spel.

We hopen jullie allemaal op 6 januari te zien! 

 

Jantje Beton collecte is weer van start!

Van maandag 5 tot en met donderdag 8 maart lopen de waterscouts, wilde vaart en loodsen de jaarlijkse jantje beton collecte in het kleiweg kwartier. Zaterdag 10 maart gaan wij met z'n allen collecteren in de stad. Mocht er dus deze week 's avonds bij u aangebeld worden doe dan vooral open of kom zaterdag langs in de stad en bezorg ons een mooie opbrengst!

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte halen we geld op waarvan de helft naar de clubkas van de scouting gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer mensen, meer kunnen spelen.

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij onze speciale aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

Win jij 100.000 euro?

Help ons dit jaar ook weer mee, koop een lot en wie weet win jij wel 100.000 euro!

Als Cornelis Tromp Groep zijn wij elk jaar rond deze periode weer druk bezig met het verkopen van zoveel mogelijk loten voor de Grote Clubactie.

Met de opbrengst van de Grote Clubactie kunnen we het komend jaar weer allerlei dingen doen als activiteiten organiseren, nieuw materiaal aanschaffen en dit onderhouden (denk aan materiaal voor de boten en spelmateriaal), maar ook het onderhoud van het clubhuis verzorgen. Met het geld kunnen we verder de contributie laag houden en, zoals gezegd, extra dingen organiseren voor onze jeugdleden. Daarnaast vinden we het een goede manier om onze jeugdleden te leren iets bij te dragen aan hun eigen jeugdvereniging. Het is echt een actie voor en door onze groep. Wij, als bestuur en leiding, dragen dan ook graag allemaal ons steentje bij om de actie dit jaar weer tot een succes te maken.

Ons doel dit jaar is om minstens 1750 euro op te halen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze eigen groep!

Help jij ons ook mee aan een record aantal loten?

Bestel ze nu HIER en maak kans!