Jasper

Functie binnen de groep:

Webmaster / Voorzitter Stichting Cornelis Tromp Groep

Over mij:

Een hele goede dag! Ik ben Jasper. In 2001 ben ik als welp begonnen bij de Cornelis Tromp. Na de dolfijnen, waterscouts en wilde vaart zit ik nu alweer een tijdje bij de loodsen. Als loods heb ik er voor gekozen om niet bij een specifieke speltak leiding te geven, de eerste jaren probeerde ik  te helpen met het onderhoud waar nodig is. Dit werd de nieuwe functie ‘materiaalmeester’ binnen de groep, dit houdt in dat ik een veilige speelomgeving voor de leden probeer te creëren en te onderhouden samen met de andere leiding.

Sinds 2016 beheer ik de website en social media van de Cornelis Tromp, mocht je tips of aanmerkingen hebben laat het mij vooral weten door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tevens vind ik het leuk om te helpen met de gezamenlijke opkomsten en de altijd gezellige kampen.

Sinds december 2020 ben ik voorzitter van de stichting van onze mooie groep. Hierbij richten we ons gezamenlijk op de het onderhoud en beheer van de gebouwen en boten.

Buiten scouting studeer ik voor register-accountant aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werk ik als accountant bij een accountantsorganisatie. In mijn vrije tijd kijk ik graag een potje voetbal of vaar ik er op uit met mijn zeilboot.

Alexander

Functie binnen de groep

Ondersteunende leiding.

Over mij

Ik ben Alexander en ik ben sinds 2014 leiding bij de Cornelis Trompgroep 14. Doordeweeks werk ik bij ingenieursbureau Royal HaskoningDHV in Utrecht, waar ik me bezighoud met de inrichting van het Nederlandse spoor. Op zaterdag ben ik al sinds 2000 bij de Cornelis Trompgroep 14 te vinden, waarvan sinds 2014 als leiding. Ik vind het heel leuk om kinderen de fijne kneepjes van het zeilen te leren. Ook buiten scouting om ben ik op het water te vinden en vind het heerlijk om op vakantie op het IJsselmeer te zeilen en vanaf het water de oudhollandse stadjes te bezoeken. Nederland is verschrikkelijk mooi vanaf het water en als waterscout is het ook heerlijk om te Nederlandse wateren te verkennen!