Jan-Kees

Functie binnen de groep:

Voorzitter van de vereniging

Irene

Functie binnen de groep:

Bever leiding

Maurice

Functie binnen de groep:

Wilde Vaart leiding

 

Corry

Functie binnen de groep:

Bever leiding

Over mij

Dag, ik ben Corry, maar bij de bevers heet ik Keet. Ik heet Keet omdat het bij mij in huis altijd rommelig is. Maar dat betekent ook dat ik altijd wel iets leuks of interessants heb voor de bevers. Want ik vind het vooral heerlijk om samen met hen de wereld te ontdekken . Planten, dieren, water, vuur, vreemde landen…….allemaal superinteressant. Buiten de scouting beheer ik de bibliotheek van een middelbare school. En verder ben ik secretaris van een groot kerkbestuur. Ik hou eens per maand een boekenmarkt, doe bloemschikwerk en verder ben ik dol op lezen. En ik heb een man en vier kinderen die ook graag tijd met mij doorbrengen.

Timo

Functie binnen de groep

Teamleider van het welpenteam (karakter: Jacala de krokodil)

Over mij

Hoi, ik ben Timo. Ik ben teamleider van de welpen. Sinds het jaar 2000 zit ik op de Cornelis Tromp Groep. 
Toen ik bij de wilde vaart zat, werd er aan mij gevraagd of ik welpenleiding wilde worden. Als kind vond ik de welpen tijd super leuk, dus ben ik gaan meedraaien om te kijken of ik goed leiding kon geven kon en of ik het ook leuk vond. Dit was het geval, dus werd ik na een tijdje officieel leiding en werd ik geïnstalleerd als Jacala de krokodil. 2 jaar later heb ik de teamleider taken van Akela Kees over genomen, omdat hij stopte als welpenleiding.

In mijn leven buiten scouting werk ik bij de Albert Heijn en bij de HEMA. In mijn vrije tijd drum ik in een band, kijk ik films of speel ik op mijn spelcomputer.

 

Chris

Functie binnen de groep: Teamleider Bevers

Over mij:

Sommige gaan met een storm graag uitwaaien op het strand. Ik draai liever een dynamische opkomst met een kolonie stuiterende bevers!

Ik ben Chris, teamleider van de bevergroep en hier beter bekend als Professor Plof. Als professor neem ik de bevers graag mee op avontuur. Hierbij ontdekken we de wereld op een veilige en gecontroleerde manier. En leren we dat iedereen gelijkwaardig is maar andere sterke punten heeft. Door samen te werken leren en doen we dingen die anders al gauw als “moeilijk” bestempeld worden.

Vaardigheden leren is mooi meegenomen. Het draait uiteraard om het plezier. Daarom zorg ik er natuurlijk ook voor dat mijn favoriete activiteiten voldoende zijn opgenomen in het programma. Zo de staan de bevers niet voor niets bekend om hen kampvuurtjes!

Toen ik 10 jaar was ben ik bij een andere scoutinggroep gestart als waterscout. Na vele avonturen op, rond en in het water ben ik beverleiding geworden. In mijn laatste jaar op deze groep combineerde ik dit met een rol als Waterscoutleiding. In 2014 ben ik lid geworden van deze geweldige groep. Hierbij heb ik direct de functie van teamleider op mij genomen.

Naast mijn activiteiten op scouting volg ik de opleiding Civiele Techniek aan de TU Delft. En ben ik een druk bezet man op de dansvereniging.

Laura

Functie binnen de groep:

Bever leiding

Over mij:

Hoi, ik ben Laura ben op dit moment het jongste leiding-lid. Mijn bevernaam is Rozemarijn en ben naast beverleiding de onofficiële tuinierder, je ziet me vaak met tuinierspullen lopen om het scouting terrein netjes te houden. Bloeiende groeten, Laura

Vincent

Functie binnen de groep:

Wilde Vaart leiding

Over mij:

Ik ben Vincent begeleiding van de wilde vaart, ook ben ik op zaterdagen vaak in de weer met lasapparatuur hamers en andere klus attributen. 

Een gesprek met mij word regelmatig gestart met de zin " Vincent kan jij dit maken?"