Kees

Functie binnen de groep:

Welpenleiding

Heleen

Functie binnen de groep:

Welpenleiding

Derek

Functie binnen de groep

Welpenleiding

Over mij

Hallo, ik ben Derek. Door de welpen wordt ik Bagheera genoemd, naar het personage uit Jungle Book. Sinds 2001 ben ik lid van de Cornelis Trompgroep. Toen zelf begonnen als welp, ben ik al die tijd actief gebleven bij de groep. Na de verkenners en wilde vaart kwam ik terecht bij de Loodsen, waar ik gevraagd werd om het leidingteam van de welpen te versterken. Ik was meteen enthousiast en werd dan ook vaste leiding. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en heb het gevoel echt iets nuttigs te doen. Daarnaast is het ook heel erg gezellig.

Iedere zaterdag ben ik op scouting te vinden, zowel overdag met de welpen als ´s avonds met de medeleiding. Doordeweeks woon ik in echter in Utrecht, waar ik Sociale Geografie en Planologie studeer. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd zeer actief in verschillende commissies bij mijn studentenvereniging. 

Timo

Functie binnen de groep

Teamleider van het welpenteam (karakter: Jacala de krokodil)

Over mij

Hoi, ik ben Timo. Ik ben teamleider van de welpen. Sinds het jaar 2000 zit ik op de Cornelis Tromp Groep. 
Toen ik bij de wilde vaart zat, werd er aan mij gevraagd of ik welpenleiding wilde worden. Als kind vond ik de welpen tijd super leuk, dus ben ik gaan meedraaien om te kijken of ik goed leiding kon geven kon en of ik het ook leuk vond. Dit was het geval, dus werd ik na een tijdje officieel leiding en werd ik geïnstalleerd als Jacala de krokodil. 2 jaar later heb ik de teamleider taken van Akela Kees over genomen, omdat hij stopte als welpenleiding.

In mijn leven buiten scouting werk ik bij de HEMA. In mijn vrije tijd drum ik in een band, kijk ik films of speel ik op mijn spelcomputer.