Jos

Functie binnen de groep

Welpenleiding

Over mij

Hallo,

Mijn naam is Jos. Ik ben sinds 2014 lid bij de CTG14 en begon ik als verkenner. Toen ik bij de wilde vaart kwam, werd ik gevraagd om te helpen als welpen leidingen. Na een tijdje dit te hebben gedaan werd ik vaste leiding en kreeg ik de naam Rikki Tikki Tavi. Dit doe ik nu sinds 2020 bijna elke zaterdag. 

Buiten scouting ben ik vooral aan het studeren voor docent natuurkunde aan de hogeschool Rotterdam en woon ik op kamers in het mooie Feyenoord. Veder loop ik stage op een middelbare school en ben ik lid van studentenvereniging NSR. Daarnaast zit ik graag achter mijn xbox of laptop te gamen en speel ik af en toe gitaar.

Colin

Functie binnen de groep

Welpenleiding

Over mij

Mij naam is Colin. Ik ben sinds 2015 lid van de CTG14. Ik was vanaf een andere groep naar de verkenners gegaan. Toen ik overvloog naar de Wilde Vaart ben ik gaan helpen bij de welpen. Na dit meerdere keren gedaan te hebben werd ik uitgenodigd om leiding te worden. Ik heb dit voorstel geaccepteerd en nu ben ik hier.

Mijn scoutingnaam is Chil, ik ben de arend uit het jungle boek. Na de welpenopkomst ben ik te vinden op het Prinsenmolenpad als wilde vaarder, en na 2021 als loods. naast scouting werk ik in het stadhuis en bestudeer ik de H.E.M.A.(Historical European Martial Arts).

Heleen

Functie binnen de groep:

Welpenleiding

Kees

Functie binnen de groep:

Welpenleiding

Timo

Functie binnen de groep

Teamleider van het welpenteam (karakter: Jacala de krokodil)

Over mij

Mijn naam is Timo en ik ben teamleider bij de welpen. In 2000 kwam ik als 7 jarige dreumes bij deze groep. En sindsdien heb ik alle speltakken doorlopen. Van kleine welp tot aan de loodsen, waar ik nog steeds zit. In 2011 ben ik naast dat ik wildevaarder was, ook begonnen met leidinggeven en al snel mocht ik mijn leidingnaam kiezen. Dit werd Jacala de krokodil. Ik vond dat wel bij mij passen. Ik ben namelijk rustig, en als ik iets doe, ga ik er vol voor. Net als een krokodil. In 2013 nam ik het teamleider-stokje over van Akela Kees, die toen afscheid nam bij de welpen. 

Naast scouting werk ik full-time in 1 van de bekendste winkels van Nederland (misschien wel de bekendste). Hier werk ik als teamleider en daarbij stuur ik mijn collega’s aan en zorg ik dat alles achter de schermen ook goed verloopt. In mijn vrije tijd, kijk ik graag naar een serie of film op Netflix, kijk ik voetbal, zit ik achter mijn drumstel, doe ik graag een bordspel of spreek ik af met vrienden of familie.

Timo (Jacala)

 

Meer artikelen...

  1. Derek