Tom

Functie binnen de groep

Waterscoutsleiding

Over mij

Mijn naam is Tom, ik ben waterscoutleiding geworden in het corona-jaar. Ik studeer Industrieel product ontwerpen aan de Hogeschool Rotterdam. Een creatieve en technische HBO-studie. Na een studieweek kijk ik altijd erg uit naar de zaterdag. Het zeilen blijft voor mij echt top en om dit aan de waterscouts te leren is echt superleuk. Niet alleen het zeilen maar de kampen zijn de hoogtepunten van mijn jaar. Verder, buiten scouting ben ik vaak aan het werken aan mijn scooter of ben ik bezig met bewerken van foto’s. Als ik klaar ben met mijn studie zou ik graag de creatieve kant op willen gaan zoals, interieurontwerper of misschien zelfs de kunstwereld in. 

Paula

Functie binnen de groep

Waterscoutsleiding

Over mij

Hoi ik ben Paula, de nieuwste leiding bij van waterscouts team. Ik ben negentien jaar en doordeweeks woon en studeer ik sociale geografie en planologie in Utrecht. Zelf ben ik bij de Cornelis Tromp groep 14 begonnen op negen jarige leeftijd bij de welpen en heb vervolgens zelf van mijn tijd bij de waterscouts mogen genieten. Daarom kom ik op zaterdag zo vaak mogelijk vanuit Utrecht naar Rotterdam om het leiding team van de waterscouts te versterken. Ik vind het fijn om (natuurlijk het liefst met lekker weer) het water op te gaan in oftewel de motor of zeilboot en in de winter een laagje verf op de boten te smeren, al is het voordeel dat je dat als leiding mag coördineren. Ik hoop de komende jaren veel waterscouts hierin te mogen begeleiden.

 

 

 

 

 

Alexander

Functie binnen de groep

Waterscoutsleiding

Over mij

Ik ben Alexander en ik ben sinds 2018 leiding bij de waterscouts van de Cornelis Trompgroep 14. Ik ben 27 jaar en woonachtig in het mooie Delft. Doordeweeks werk ik bij ingenieursbureau Royal HaskoningDHV in Utrecht, waar ik me bezighoud met de inrichting van het Nederlandse spoor. Op zaterdag ben ik al sinds 2000 bij de Cornelis Trompgroep 14 te vinden, waarvan sinds 2014 als leiding. Ik vind het heel leuk om kinderen de fijn kneepjes van het zeilen te leren. Ook buiten scouting om ben ik op het water te vinden en vind het heerlijk om op vakantie op het IJsselmeer te zeilen en vanaf het water de oudhollandse stadjes te bezoeken. Nederland is verschrikkelijk mooi vanaf het water en als waterscout is het ook heerlijk om te Nederlandse wateren te verkennen!

Jurjen

Functie binnen de groep:

Schipper van de waterscouts

Over mij:

Dag allemaal! Wat tof dat jullie een kijkje nemen op onze website en dat ik me aan jullie voor mag stellen! Mijn naam is Jurjen Dieleman en sinds 2013 mag ik leiding van de waterscouts zijn bij de Cornelis Tromp Groep, sinds een aantal  jaar ook als teamleider van de allerleukste speltak van onze groep!

Mijn scoutingloopbaan begon in 2002, toen nog even bij een andere scoutinggroep. Sinds 2007 ben ik lid van de Cornelis Tromp Groep, waar ik waterscout, Wilde Vaarder en loods ben geweest. Inmiddels loop ik dus ook alweer een aantal jaartjes op het Prinsemolenpad rond! Ik vind het heerlijk om daar iedere week bezig te zijn, op het water, met wat klusjes aan het clubhuis en natuurlijk met het entertainen al onze waterscouts!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een gemeente, dus er zit altijd een lekker groot verschil tussen wat ik door de weeks doe en waar ik op zaterdag mee bezig ben. En een zaterdag bij de Cornelis Tromp Groep is natuurlijk altijd het hoogtepunt van de week!

Tot zover even kort iets over mij. Jullie zijn uiteraard altijd welkom op het Prinsemolenpad om verder kennis te maken!