Begin juli was het weer zo ver: de welpen gingen weer op zomerkamp! Dit keer was de locatie Oosterhout, waar we een prachtig clubhuis in het bos hadden afgehuurd.

Aangekomen in Oosterhout stuitten we op twee mysterieuze mannen in pak, die echte geheime agenten bleken te zijn! De welpen gingen niet zomaar op kamp, nee, ze moesten worden opgeleid tot heuse spionnen! Ze leerden allemaal spannende spionnenskills, zoals onzichtbaarheid, goed kunnen luisteren en goed kunnen onthouden.

Al gauw bleek dat die spionnenskills niet voor niets waren! We kregen van Mr. X., de leider van de geheime agenten de opdracht om de kwaadaardige Professor Grien tegen te houden. Daarbij werden we ook nog in de weggezeten door Edje, een gefaalde spion die niets kon.

Professor Grien was van plan om het drinkwater te vervuilen en de Nederlandse regering een flink geldbedrag afhandig te maken. Gelukkig wisten wij als geheim agenten daarvoor een stokje te steken, en wilde Edje ook nog helpen.

Al met al was het een superleuk kamp waarbij we hebben gezwommen, gespeeld in het bos, elkaar natgespoten, film gekeken en gesport. Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt!

Groetjes van Baloe, Jacala, Hathi en Bagheera