Bijzondere Beveropkomst

Vandaag hebben we drie nieuwe bevers geïnstalleerd. Samen met de ouders en de opa's en oma's hebben we daarna geopend en het spel "Levend schilderij" gespeeld. Het was een echt feest!
Daarna hebben we pepernoten gebakken boven het kampvuur. Zoals je kan zien was het deeg eerst een tikkie nat maar een goede scout weet hoe je dat moet herstellen.

ozio_gallery_nano

Nieuwe beverleiding!

De bevers zijn de jongste speltak in scoutingland. Deze speltak is bedoelt voor kinderen in de leeftijd van vijf tot zeven jaar.

De opkomsten van de bevers zijn elke zaterdag van 10:30 -12:30 maar elke keer komen is zeker niet verplicht. Tijdens de opkomst spelen we met alle kinderen in en rondom ons scoutinggebouw gevestigd aan de strekkade 33A. We proberen zoveel mogelijk buiten in het bos of op ons eigen speelveld te spelen. We vinden het belangrijk dat de bevers niet alleen bezig zijn met winnen of verliezen maar ook met elkaar helpen en omzien naar elkaar.

 Vanaf 17 januari 2014 gaan de normale opkomsten weer van start en iedereen is welkom! Meld je liefst wel even aan op bevers@cornelistrompgroep.nl.

Indianenopkomst

Vandaag hadden de Bevers indianenopkomst. Indiaan Ugh was erg verdrietig. Ze was al haar veren verloren door de harde wind. De bevers wilde haar graag helpen met het zoeken naar de veren, dus kropen we in de huid van een indiaan. We hebben geslopen als indianen, zijn geschminkt en hebben een verentooi gemaakt. En het resultaat mocht er wezen! Uiteindelijk hebben we indiaan Ugh kunnen helpen en had ze al haar veren terug. Iedereen kon tevreden naar huis.