Afgelasting ivm coronavirus

Het coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Nederland houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. Hieronder vind je meest recente update over Scouting en het coronavirus.

  • Kan de wekelijkse opkomst doorgaan?

Nee, Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen en –organisaties in Nederland om alle activiteiten tot en met 31 maart niet door te laten gaan. In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken.

De Cornelis Tromp Groep volgt de richtlijnen vanuit Scouting Nederland, alle opkomsten tot en met 31 maart zijn dus afgelast. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze teamleiders.

Nieuwjaarsreceptie 2020

Nieuwjaarsreceptie voor alle leden, oud leden en ouders. Een ieder is welkom vanaf 16uur!

Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken enthousiaste mensen die iets voor onze groep kunnen betekenen!

Bij de Cornelis Tromp Groep draaien we opkomsten op verschillende tijden op de zaterdag, voor de leeftijden van 5 tot 18 jaar. Een van onze speerpunten is sfeer, we houden enorm van gezelligheid! Zo vinden we het erg leuk om af en toe als groep activiteiten te ondernemen en hebben wij een actieve 18 plus groep die elke zaterdag bij elkaar komt.

Ben jij 16 jaar of ouder, heb je affiniteit met kinderen en zin om deel uit te maken van een gezellige groep, wil je (leren) leiding te geven en kinderen een leuke tijd bezorgen en daarnaast zelf ook veel plezier hebben? Dan ben je welkom!
Wil je (een maatschappelijke) stage lopen bij onze groep? Neem dan gerust contact met ons op!
Voor aanmeldingen en vragen kun je contact opnemen met ons bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.