Waterscouts op herfstkamp

Dat korte kampen ook heel leuk kunnen zijn, bewees het Herfstkamp van de waterscouts de afgelopen twee dagen. Want ook in 24 uur kun je ontzettend veel doen. Zoals een zeilspel in het donker, het ontdekken van de bootindeling voor dit seizoen en een aantal spellen op het land en op het water. Een mooie afsluiting van het vaarseizoen dus, nu volgende week de boten alweer de kant op gaan!

ozio_gallery_nano

De avonturen van de waterscouts op pinksterkamp 2018!

Logboek Pinksterkamp 2018

Naar goede gewoonte, houden de waterscouts tijdens hun kampen altijd een logboek bij, waarin zij al hun belevenissen beschrijven. Tijdens het corvee wordt het logboek iedere keer weer netjes bijgewerkt door één of meerdere waterscout(s), van de bak die op dat moment aan de beurt is om het logboek te schrijven. In dit logboek lees je het verslag van het Pinksterkamp van 2018, aan de Rottemeren.

Vrijdag 18 mei (avond):

We moesten uiterlijk om 17 uur bij het clubhuis zijn om de boten in te laden en te vertrekken naar de Rottemeren. De Bries had zoals altijd weer de meeste spullen bij zich en de Wervelwind het minst. We zijn uiteindelijk vertrokken rond 17:20. Toen we door de sluis waren was het ieder voor zich, we moesten of een sleepje regelen of zelf roeien/wrikken. De Bries had een sleepje tot de Irenebrug samen met de Passaat. Toen viel Leonard in het water toen hij probeerde te wrikken. Uiteindelijk hadden we een afspraak met die mensen dat zij even moesten wachten bij de brug en dan zouden ze ons later inhalen.